De feestdagen zijn geweest en we hebben ons weer te goed gedaan aan al het lekkere eten en drinken. Meestal willen we daarna weer gezond van start en is dat een van de goede voornemens. Gezonder eten en drinken. Maar wat dan te doen met al die ongezonde stoffen die we in december hebben binnengekregen? Wellicht is detoxen een optie?
Detoxen of ontgiften is feitelijk het reinigen van het lichaam van afvalstoffen en gifstoffen. Die stoffen die in overvloed ingenomen zijn.

Nu zijn er meerdere manieren om een detox periode in te zetten. Zo kunt u denken aan vasten, warmtebaden, klysma’s, supplementen of detoxkuren. Vooral die laatste is zelf heel makkelijk in te zetten, door het juiste fruit en groenten in huis te halen en daar de heerlijkste sappen van te maken.

Welke fruit en groente?
U heeft het idee dit weleens te willen proberen, maar welke fruit en groenten zijn dan geschikt? Denk bij fruit vooral aan citrusvruchten. Zo kunt u kiezen voor citroenen, limoenen, mandarijnen, grapefruits en sinaasappelen. De zuren zorgen namelijk voor een goede afvoer van de slechte stoffen. Maar ook een zure appel is zeer geschikt om te gebruiken in de te bereiden sappen.

Wanneer u een beetje afwisseling wilt, kunt u uiteraard ook diverse groentes gebruiken in de sappen. Denk eens aan asperges of artisjokken. Beide zorgen dat afvalstoffen versneld afgevoerd worden via de lever en de blaas. Maar ook bieten, broccoli, avocado en boerenkool zijn goede groentes om te gebruiken om te detoxen.

Gewichtsverlies mogelijk?
Bij het detoxen verliest u niet alleen de slechte stoffen uit het lichaam, u kunt ook nog eens kilo’s verliezen. Wanneer u gaat voor een 3-daagse sapkuur, is het mogelijk om tussen de 1 en 3 kilo te verliezen. Gaat u nog een stapje verder met een 5-daagse sapkuur, dan is het zelfs mogelijk om tot 5 kilo te verliezen.

Weet wel dat na een kuur de meeste personen weer gewoon gaan eten. Meestal komen daardoor de kilo’s er weer aan. Maar de gifstoffen bent u wel kwijt.

 De Zumex Multifruit
Deze sapcentrifuge bereidt het gemakkelijk voor u, ook voor een detoxkuur. Dit is namelijk het perfecte apparaat voor het produceren van grote hoeveelheden sap van zowel harde als zachte groente- en fruitsoorten. Zo maakt u probleemloos de lekkerste sappen van bijvoorbeeld appels, kiwi’s, ananas, wortels, komkommers, selderij en gember. Binnen 15 seconden heeft u een versgeperst glas fruit- of groentesap klaar staan voor uw klant en dat zonder pulp. Heerlijk!

Onze nieuwe Multifruit is tevens uitgerust met een titanium mes. Dit nieuwe mes verwerkt het product nog beter en sneller en is perfect voor een sapbar met een voortdurend hoge vraag naar versgeperste groenten- en fruitsappen.

En door het kleine formaat van onze machine past deze in iedere keuken of bar. Wilt u de machine als een eyecatcher in uw bedrijf hebben staan? Geen probleem, want met de keuze uit meerdere kleuren, hebben wij vast en zeker de juiste kleur voor uw onderneming. Zo past de machine perfect bij de look-and-feel van uw bedrijf.

Informeer naar de mogelijkheden!

Wilt u zo snel mogelijk kunnen inspringen op de fluctuerende hoge vraag naar alle versgeperste fruit- en groentesappen in uw onderneming en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag dan direct naar hoe u onze Zumex Multifruit het beste voor uw onderneming kunt inzetten. Wij informeren u graag vrijblijvend!

Hoe gezond is verse appelsap!

Wij vertellen u graag wat de Zumex Multifruit u kan bieden, uiteraard geheel vrijblijvend. Kom met ons in contact via het telefoonnummer 0497 388 363 of online via het contactformulier