Nu met de r in de maand is het heel goed om juist verse sappen te drinken, om uw immuniteit te verhogen. Want verse sappen Helpen u lichaam bij de bescherming tegen bacteriën en infecties en verhogen uw weerstand.
Welke versgeperste sappen vindt u lekker? Versgeperst sinaasappelsap is immers niet voor iedereen. Heeft u al eens versgeperst rood- of wit druivensap geprobeerd?

Waarom druivensap?
Druiven hebben een grote hoeveelheid aan antioxidanten en voedingsvezels in zich. Dit zorgt voor sterke botten en een gezond cholesterolgehalte. Maar daarbij hebben druiven ook druivelaere, wat weer bloeddrukverlagend en hydraterend werkt. En net zoals veel andere vruchten, zorgen duiven er ook voor dat je immuniteit verhoogt. Perfect dus voor in deze winterperiode

Gewoon mixen!
Uiteraard kunt u kiezen voor maar één soort fruit om daar uw heerlijk glas sap van te maken. Waarom gaat u niet voor meer…. Meer fruit in een glas zorgt ook voor meer vitamines en verschillende soorten smaken in een glas. Ga dan nog eens een stapje verder door ook groentes te gebruiken. Nog meer vitamines, antioxidanten en nog meer smaken. Hoe gezond en smakelijk kun je het maken?
Voor het gebruiken van druiven in de Multifruit, adviseren wij wel om druiven zonder pit te gebruiken.

De Zumex Multifruit
Met onze sapcentrifuge Zumex Multifruit kunt u zeer gemakkelijk de heerlijkste verse fruit- en/of groentesappen bereiden. Deze sapcentrifuge kan het allemaal voor u bereiden. Dat geldt uiteraard ook voor de groentesappen. Het maakt niet uit welke producten u wilt combineren. Onze sapcentrifuge kan het allemaal voor u verwerken. Binnen 15 seconden heeft u een versgeperst glas fruit- of groentesap klaar staan voor uw klant en dat zonder pulp. Heerlijk!

Onze nieuwe Multifruit is tevens uitgerust met een titanium mes. Dit nieuwe mes verwerkt het product nog beter en sneller en is perfect voor een sapbar met een voortdurend hoge vraag naar versgeperste groenten- en fruitsappen.

En door het kleine formaat van onze machine past deze in iedere keuken of bar. Wilt u de machine als een eyecatcher in uw bedrijf hebben staan? Geen probleem, want met de keuze uit meerdere kleuren, hebben wij vast en zeker de juiste kleur voor uw onderneming. Zo past de machine perfect bij de look-and-feel van uw bedrijf.

Informeer naar de mogelijkheden!
Wilt u zo snel mogelijk kunnen inspringen op de fluctuerende hoge vraag naar alle versgeperste fruit- en groentesappen in uw onderneming en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag dan direct naar hoe u onze Zumex Multifruit het beste voor uw onderneming kunt inzetten. Wij informeren u graag vrijblijvend!

Hoe gezond is verse appelsap!

Wij vertellen u graag wat de Zumex Multifruit u kan bieden, uiteraard geheel vrijblijvend. Kom met ons in contact via het telefoonnummer 0497 388 363 of online via het contactformulier