versbeleving

Zoals iedereen wel weet is het gezond om iedere dag te ontbijten. Want met een ontbijt zorg je ervoor dat je interne motortje weer opstart en uiteraard krijg je dan tevens belangrijke voedingsstoffen binnen. Zo krijg je o.a. calcium, foliumzuur, vitamine B2, vitamine A en vezels binnen.
Wat nog een voordeel is wanneer je ontbijt, het zorgt er namelijk voor dat je de rest van de dag regelmatiger eet.

Maar wat moet je dan toch eten en drinken, ook om de beste versbeleving te hebben? Uiteraard worden volkoren producten aangeraden, zoals brood of ontbijtgranen. Daarbij is het altijd goed om magere of halfvolle zuivel te drinken of eten. Denk daarbij aan melk of yoghurt. Neem er dan nog een stukje fruit bij en dan ben je helemaal compleet in de ochtend. Dat stukje fruit kunnen plakjes banaan of appel op je brood of in de yoghurt zijn. Of neem gewoon een stuks fruit bij je eten.

Is fruit wel goed voor ontbijt?
Wanneer je fruit eet bij je ontbijt heeft dat meerdere voordelen. Zo hydrateert het fruit je lichaam. Want wist je dat je ’s nachts zeker 0,5 liter vocht verliest? Met een stukje fruit krijg je dat weer op peil. Daarbij is fruit zeer licht verteerbaar en dat zorgt er weer voor dat je spijsvertering op gang komt. Daarnaast is fruit een gezonde bron van koolhydraten. Hoeveel voordelen wil je hebben?

Eenvoudig inspelen op de vraag
Het is dus ook voor het ontbijt een must om verse vruchtensappen of smoothies in uw horecagelegenheid te kunnen aanbieden. Omdat men zich meer en meer bewust wordt van gezonder eten en drinken, wordt dit bij het ontbijt ook meer en meer gevraagd, wat ook bijdraagt aan de heerlijke versbeleving. Met onze Zumex Multifruit is het kinderspel om verse sappen en smoothies te bereiden en is het schoonmaken in een handomdraai gedaan.

De Zumex Multifruit
Met deze automatische sapcentrifuge perst u in minder dan 15 seconden een verse vrucht- of groentesap. Hoe makkelijk is dat. Zo kunt u voor iedere klant een eigen versbeleving creëren.
Daarnaast is deze automatische sapcentrifuge Zumex Multifruit zeer eenvoudig te reinigen. Het merendeel van de onderdelen kunnen in de vaatwasser, waardoor het schoonmaken heel makkelijk en snel is.

Informeer naar de mogelijkheden!
Wilt ook u zo snel mogelijk kunnen inspringen op de fluctuerende hoge vraag naar alle versgeperste vrucht- en groentesappen in uw onderneming en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag dan direct naar hoe u onze Zumex Multifruit het beste voor uw onderneming kunt inzetten. Wij informeren u graag vrijblijvend!

Zumex Multifruit sapcentrifuge

Wij vertellen u graag wat de Zumex Multifruit u kan bieden, uiteraard geheel vrijblijvend. Kom met ons in contact via het telefoonnummer 0497 388 363 of online via het contactformulier.