Reinigen van Zumex persmachines

U denkt er over na om versgeperst sinaasappelsap te gaan serveren in uw bedrijf? Met een Zumex sinaasappelpersmachine zorgt u voor meer versbeleving binnen uw zaak en serveert u uw gasten versgeperst sinaasappelsap met de beste smaak.
Maar alleen al de gedachte om iedere dag die persmachine helemaal schoon te moeten maken, houdt u tegen. Want u denkt dat het best veel werk gaat zijn en ja dat kost dan ook weer veel tijd. Tijd die er in uw drukke horecaonderneming toch al nauwelijks is.

Reinigen met gemak
Als wij u dan nu zeggen dat het reinigen van onze automatische persmachines toch echt snel en gemakkelijk is. Onze machines zijn eenvoudig te (de)monteren en onderdelen zijn vaatwasser-bestendig. U reinigt de Zumex persmachine in recordtijden! Zoals de titel al zegt, een kind kan de was doen.

Ons perswerk is voorzien van een unieke coating, waarop de groei van bacteriën niet mogelijk is.  Dit zorgt al voor een optimale hygiëne. Om de machine schoon te maken  haalt u het perswerk uit de persmachine en plaatst deze in de vaatwasser. De vaatwasser aanzetten en het reinigen gaat vanzelf.

Ziet u, het reinigen van de machine was nog nooit zo eenvoudig!

Is de Zumex Versatile Pro iets voor u?
Heeft u een Retail- of horecaonderneming met een fluctuerende hoge vraag naar versgeperst sinaasappelsap zoals een ontbijt- of fastfood-restaurant, café, brasserie, bakkerij of hotel? Kies dan voor de Zumex Versatile Pro, een automatische persmachine waarmee u zeer makkelijk het lekkerste sinaasappelsap bereidt.

Hoeveel glazen u ook bereidt, ieder glas heeft juist die versbeleving waar uw klanten zeer zeker van zullen genieten. Met de Versatile Pro haalt u versbeleving in huis! En met het gemak dat u zelfs tijd overhoudt.

Zumex Versatile Pro

Wij vertellen u graag wat de Zumex Versatile Pro u kan bieden, uiteraard geheel vrijblijvend. Kom met ons in contact via het telefoonnummer 0497 388 363 of online via het contactformulier.