Verse mangosap is heerlijk om zelf vers te maken. Daarbij kunt u gebruik maken van verschillende soorten mango’s, waardoor er ook weer verschillende smaken sap ontstaan. Oké, nu is mangosap eigenlijk meer een sapje voor in de zomer, maar dat neemt niet weg dat deze ook in de winter gewoon vers gemaakt kan worden. Want mango’s zijn er het hele jaar door .

Zo kunt u kiezen uit de Kent, de Keitt, de Palmer en de Osteen. Allemaal hebben ze zo hun eigen structuur en smaak. Heerlijk om van iedere mango een eigen sapje te maken of ze juist door elkaar te mixen. Zo kunt u toch verschillende soorten mangosapjes aanbieden. Of pas het sapje aan, aan ieder seizoen van het jaar.

Is een mango gezond?
In een mango zitten veel verschillende vitamines. Zo heeft de vrucht sowieso vitamine A, B6 en C in zich. Maar ook bevat het foliumzuur en de mineralen calcium, ijzer en magnesium. Eigenlijk is het gewoon een bommetje vol aan vitamines en mineralen. Heel gezond!

Een mango is ook heel erg goed voor de spijsvertering en het immuunsysteem. Ze bevatten namelijk veel vezels. Daarbij heeft een mango bepaalde enzymen, waardoor het lichaam makkelijker eiwitten afbreekt.

Concentratieproblemen?
Mocht u nu concentratieproblemen hebben, drink dan eens mangosap. Het is namelijk bewezen dat de stoffen in de mango ervoor zorgen dat het concentratievermogen verbetert. Fijn als u zich ergens even op moet concentreren, maar ook handig wanneer u een sport beoefent waarbij u goed gefocust dient te zijn.

Voor de zomer
Maar waarom is mangosap nu speciaal voor de zomer geschikt. Dit komt omdat is bewezen dat het sap uit een mango u beschermd tegen een zonnesteek (Bron: optimalegezondheid.com). Daarbij zorgt een groot glas water met mangosap voor een beschermende en verkoelende werking. Omdat onze zomers warmer en warmer worden, is een mangosapje gewoon niet meer weg te denken als een heerlijke afkoeling!

De Zumex Multifruit
Met onze sapcentrifuge Zumex Multifruit kunt u zeer gemakkelijk de heerlijkste verse fruit- en/of groentesappen bereiden, ook voor een mangosap. Deze sapcentrifuge kan het allemaal voor u bereiden. Het maakt niet uit welke producten u wilt combineren. Onze sapcentrifuge kan het allemaal voor u verwerken. Binnen 15 seconden heeft u een versgeperst glas fruit- of groentesap klaar staan voor uw klant en dat zonder pulp. Heerlijk!

Onze nieuwe Multifruit is tevens uitgerust met een titanium mes. Dit nieuwe mes verwerkt het product nog beter en sneller en is perfect voor een sapbar met een voortdurend hoge vraag naar versgeperste groenten- en fruitsappen.

En door het kleine formaat van onze machine past deze in iedere keuken of bar. Wilt u de machine als een eyecatcher in uw bedrijf hebben staan? Geen probleem, want met de keuze uit meerdere kleuren, hebben wij vast en zeker de juiste kleur voor uw onderneming. Zo past de machine perfect bij de look-and-feel van uw bedrijf.

Informeer naar de mogelijkheden!
Wilt u zo snel mogelijk kunnen inspringen op de fluctuerende hoge vraag naar alle versgeperste fruit- en groentesappen in uw onderneming en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag dan direct naar hoe u onze Zumex Multifruit het beste voor uw onderneming kunt inzetten. Wij informeren u graag vrijblijvend!

Hoe gezond is verse appelsap!

Wij vertellen u graag wat de Zumex Multifruit u kan bieden, uiteraard geheel vrijblijvend. Kom met ons in contact via het telefoonnummer 0497 388 363 of online via het contactformulier.