Iedereen kent de sinaasappel wel, het is immers een van de meest bekendste citrusvruchten. Zo is de sinaasappel in verschillende soorten te krijgen. Denk daarbij aan de navelsinaasappel, de bloedsinaasappel en uiteraard de gewone sinaasappel. Daarbij heeft u ook nog de keuze uit een handsinaasappel of een perssinaasappel. De handsinaasappel geeft het al aan, deze eet u lekker sappig uit de hand, nadat u de schil heeft afgepeld. De perssinaasappel is uitermate geschikt om mee te persen, daarom de naam natuurlijk ook. Zo’n vrucht heeft namelijk zoveel meer vruchtvlees om de heerlijkste verse sappen mee te persen.

Maar waarom zou je voor een sinaasappel gaan?

Zoals iedereen weet is een sinaasappel heel erg gezond, er zitten namelijk veel vitamine C in. En dat werkt weer als een antioxidant in ons lichaam. Het geeft ons een goede weerstand en zorgt voor de opname van ijzer, wat ook weer heel belangrijk is voor ons lichaam. Maar u krijgt ook veel foliumzuur toegediend door een sinaasappel te eten. Met foliumzuur maakt u het namelijk mogelijk om rode bloedcellen aan te maken, maar ook zullen uw zenuwen beter werken.

Doe mij maar een sinaasappel!

Als u dan leest hoeveel een sinaasappel eigenlijk voor u doet is het wel logisch om daar iedere dag van te profiteren. Het advies is immers om minimaal twee stuks fruit per dag te eten. Met een sinaasappel op het menu heeft u het eerste stuk te pakken en krijgt u ook nog eens goede vitamines binnen!

Een glaasje sap?

Vindt u het eten van fruit niet altijd even makkelijk, denk dan eens aan versgeperst sap. Wanneer u gaat voor de perssinaasappels, dan heeft u een citrusvrucht die heel goed uitgeperst kan worden. En met onze machines blijven de vitamines en smaak optimaal behouden. Met een druk op de knop perst u namelijk een heerlijk glas versgeperst sap.

Een Zumex automatische persmachine

Wilt u graag inspringen op de vraag naar verse sappen in uw horecagelegenheid of bedrijf, dan heeft  Zumex verschillende automatische persmachines die voor u geschikt kunnen zijn. Met zo’n persmachine maakt u namelijk de lekkerste sinaasappelsappen.

Informeer naar de mogelijkheden!

Wilt u weten welke automatische persmachine het meest geschikt is voor u, informeer dan naar de mogelijkheden. Wij informeren u graag vrijblijvend naar de juiste machine. Zo kunt u ook binnenkort al inspringen op de fluctuerende hoge vraag naar versgeperste sinaasappelsap in uw onderneming!

Wij vertellen u graag wat wij u kunnen bieden, uiteraard geheel vrijblijvend. Kom met ons in contact via het telefoonnummer 0497 388 363 of online via het contactformulier.