Start de dag met Zumex!

Begint u de dag ook met een glas versgeperst sinaasappelsap? Of neemt u een lekkere groenten- of fruit-smoothie als ontbijt?

Misschien drink u deze smoothie terwijl u de ochtendkranten doorneemt, of drinkt u een flesje versgeperst sap onderweg in de auto of trein?

De kans is echter groot dat dit glas of flesjes, vol met vitamines en antioxidanten, afkomstig is van een Zumex machine. Zumex heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van totaaloplossingen voor het automatisch persen van groenten en fruit. Wij zijn trots op het feit dat 95% van de Nederlandse retailers door ons verzien wordt van automatische sinaasappelpersmachines. Daarnaast hebben wij veel klanten in de horeca en staan onze machines in vele hotels, restaurants, cafés en lunchrooms door heel Nederland.

Start de dag met Zumex

Bent u werkzaam binnen de Horeca- of Retail en merkt u ook dat er steeds meer vraag is naar gezonde en versbereide producten?

Ga voor de ultieme versbeleving en start met de verkoop van versgeperste sappen zoals sinaasappelsap, granaatappelsap en grapefruitsap binnen uw onderneming! Wist u dat niet-alcoholische mocktails op basis van groenten en fruit steeds populairder worden bij de Nederlandse consument?

Zumex Nederland heeft persmachines en sapcentrifuges beschikbaar in ieder formaat en voor elke Retail- of Horecaonderneming. Of de machine nu achter uw bar wordt gebruikt, op het ontbijtbuffet van uw hotel, als zelfstandig cateringpunt binnen uw bedrijf, als vending-machine op uw attractiepark of in de juice-corner van uw supermarkt. Zumex heeft altijd een passende machine voor u waarmee u een ultieme en gezonde versbeleving in huis haalt.

Start de dag met Zumex

Bekijk het assortiment op onze website en laat u overtuigen!