Niks gaat boven het zelf bereiden van verse maaltijden en dranken. Het is namelijk heel erg voedzaam, heel erg gezond en gewoon erg lekker. Door het allemaal zelf te bereiden, worden de vitamines optimaal behouden. Die vitamines waar we juist niet genoeg van kunnen innemen. Vooral nu de R weer in de maand zit en we best wat meer vitamines kunnen gebruiken voor de weerstand. Meer en meer mensen zijn zich hiervan bewust en gaan ook gezonder te leven. Hoe fijn is het dan om in uw horecagelegenheid deze heerlijke verse sappen te kunnen aanbieden. Uw klanten nemen deze sappen enerzijds omdat het gewoon lekker is, anderzijds omdat het gezond is om al die vitamines binnen te krijgen.

De Zumex Soul Series 2

Met de automatische persmachine Zumex Soul Series 2 kunt u maar liefst 18 vruchten per minuut persen. Dat is een behoorlijke capaciteit voor deze zeer compacte machine. Het is dus geen probleem om 1, 2 of 3 glazen achter elkaar in een recordtempo te bereiden. En dat met maar één druk op de knop, dus zeer eenvoudig in gebruik. Maar wat nog mooier is, met het speciaal ontworpen perssysteem heeft u de maximale sap opbrengst én de beste natuurlijke smaak. Zo gaat er geen sap verloren bij het persen en krijgen uw klanten de ultieme versbeleving bij het bestelde sapje.

Schoonmaken is zeer eenvoudig

De Zumex Soul Series 2 is zeer eenvoudig te reinigen. Het merendeel van de onderdelen kunnen in de vaatwasser, waardoor het schoonmaken heel gemakkelijk en snel is. De capaciteit van de container is groot genoeg om 16 uitgeperste vruchten in te laten verdwijnen. Zo hoeft u ook niet iedere keer de waste-container te legen. Scheelt toch weer tijd bij het bereiden van meerdere glazen. Daarbij wordt het filter automatisch geleegd en verdwijnt de pulp ook direct in de afvalcontainer.

Eenvoudig inspelen op de vraag

Het is eigenlijk een must om verse vruchtensappen in uw horecagelegenheid aan te bieden, vooral omdat hier meer en meer vraag naar is. Dan is het wel fijn wanneer dit simpel en snel kan. Met onze Zumex Soul Series 2 is het kinderspel om verse sappen te bereiden en is het schoonmaken in een handomdraai gedaan.

Informeer naar de mogelijkheden!

Wilt ook u zo snel mogelijk kunnen inspringen op de fluctuerende hoge vraag naar alle versgeperste fruitsappen in uw onderneming en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag dan direct naar hoe u onze Zumex Soul Series 2 het beste binnen uw onderneming kunt inzetten. Wij informeren u graag vrijblijvend!

Zumex Soul Series2 Kleuren

Wij vertellen u graag wat de Zumex Soul Series 2 u kan bieden, uiteraard geheel vrijblijvend. Kom met ons in contact via het telefoonnummer 0497 388 363 of online via het contactformulier.