Heerlijk versgeperst sinaasappelsap kan ieder moment van de dag. In de ochtend bij het ontbijt voor een goede start van de dag. In de middag lekker bij de lunch, nog even wat extra vitamines binnenkrijgen. Of gewoon in de middag of de avond, even lekker genieten tijdens een momentje voor jezelf. Een momentje waarbij je nog eens extra goed voor jezelf zorgt omdat je goede vitamines binnenkrijgt.

Een sinaasappel is namelijk ontzettend gezond en bevat erg veel vitamine C. Niet alleen zijn deze vitamines goed voor je, werken deze ook weer als een antioxidant. Zeker nu met de koudere maanden in het verschiet is het goed om te zorgen voor wat meer weerstand. Daarbij zorgt het er ook voor dat ons lichaam meer ijzer opneemt, wat weer belangrijk is. Dit zorgt ervoor dat er hemoglobine, onderdeel van de rode bloedcellen, wordt aangemaakt.

Voor welk bedrijf geschikt?
Er is altijd vraag naar versgeperst sinaasappelsap. Tegenwoordig zelfs vaker, omdat men steeds gezonder leeft. Het maakt dus niet uit wat voor soort bedrijf u heeft, een versgeperst sinaasappelsap kan altijd wel geserveerd worden.

Wanneer u een horeca bedrijf heeft kunt u uw klanten voorzien van heerlijke verse sappen. Bij een supermarkt kunnen klanten het verse sap in een flesje mee naar huis nemen. Maar wanneer u uw medewerkers wilt laten profiteren van dit gezonde sap, is dat zeker ook mogelijk! Het maakt dus niet uit wat voor een bedrijf u heeft, wij kunnen u de juiste automatische persmachine aanbieden, die voor uw situatie het meest geschikt is.

Informeer naar de mogelijkheden!
Benieuwd welke automatische persmachine het beste past bij uw onderneming, informeer dan naar de mogelijkheden. Wij informeren u graag vrijblijvend over de juiste machine. Zo serveert ook u binnenkort versgeperst sap met een automatische persmachine van Zumex binnen uw bedrijf!

Wij vertellen u graag wat wij u kunnen bieden, uiteraard geheel vrijblijvend. Kom met ons in contact via het telefoonnummer 0497 388 363 of online via het contactformulier.