Zo’n volautomatische persmachine lijkt u wel wat en uiteraard heeft u ook wel eens over de Zumex machines gehoord. Maar welke persmachine is nu het meest geschikt voor u?
Want gebruikt u de machine maar een aantal keer per dag of zal de machine de hele dag in gebruik zijn? Welke volautomatische persmachine is dan nu het meest rendabel voor u?

Vrijblijvend advies

Om u daar een passend antwoord en advies op te geven komen wij graag bij u langs. Wij hebben zowel in Nederland als in België accountmanagers, die al uw vragen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met veel enthousiasme en gedegen kennis beantwoorden. Zo weet u aan het einde van het adviesgesprek welke machine het meest geschikt is voor u en kunt u er vanop aan dat u daarmee het meeste rendement behaalt en dus aan de hoge vraag naar versgeperst sinaasappelsap kunt voldoen.

Onze eigen Serviceafdeling

Daarnaast beschikken wij over een eigen Serviceafdeling. Deze afdeling zorgt ervoor dat iedere machine tip top in orde wordt uitgeleverd. Zo wordt de machine netjes bij u geïnstalleerd en uiteraard ontvangt u een uitgebreide uitleg over de werking en de reiniging van de machine.

Heeft u nog andere vragen, dan kunt u die ook direct stellen. Onze servicemedewerkers zijn daar immers voor.

Na het in gebruik nemen blijven wij betrokken!

Mocht u nadien toch nog een vraag hebben, dan kunt u ons altijd benaderen. Maar ook wanneer wij u kunnen helpen om meer rendement uit uw machine te halen of er nieuwe mogelijkheden zijn, wij blijven u vrijblijvend informeren. Dat is dus de betrokkenheid die u van ons, onze accountmanagers en servicemedewerkers mag verwachten!

Mocht er zich toch een probleem voordoen of onverhoopt een storing zijn, dan hoeft u maar een telefoontje te plegen. U kunt er namelijk van op aan dat wij er alles aan doen, het zo snel mogelijk voor u te op te lossen.

Welke Zumex volautomatische persmachine is voor u geschikt?

Wilt u zo snel mogelijk kunnen inspringen op de fluctuerende hoge vraag naar versgeperst sinaasappelsap in uw onderneming en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op en maak een vrijblijvend adviesgesprek? Onze accountmanagers informeren u graag naar de mogelijkheden!

En voor welke machine u ook kiest, ieder glas die u met een van onze Zumex persmachines bereidt, heeft altijd de juiste versbeleving waar uw klanten zeer zeker van zullen genieten. Met elke machine van Zumex haalt u namelijk de versbeleving in huis! En met het gemak dat u zelfs tijd overhoudt.

 

Wij vertellen u graag wat een volautomatische persmachine u kan bieden, uiteraard geheel vrijblijvend. Kom met ons in contact via het telefoonnummer 0497 388 363 of online via het contactformulier.