Presenteer meer smaken aan uw klanten met een Zumex Extraction Kit

Perst u met uw Zumex persmachine alleen maar sinaasappels? Dit hoeft zeker niet meer!

Met de extraction kits van Zumex, beschikbaar in drie verschillende afmetingen, perst u moeiteloos allerlei soorten citrusfruit zoals limoenen, citroenen, grapefruits en bloedsinaasappels.

Hierdoor kunt u uw klanten meer smaken presenteren en creëert u de perfecte juice corner binnen uw onderneming.

Met de 1Step S Extraction Kit perst u kleinere citrusvruchten met een diameter van 45 tot 67 mm. Met behulp van de 1Step M Extraction Kit kunt u citrusvruchten persen met een medium formaat (65 tot 81 mm). Groot citrusfruit perst u met de 1Step L Extraction Kit. Met deze kit perst u vruchten met een diameter van 75 tot maar liefst 95 mm!

Door het unieke ontwerp van dit perssysteem wisselt u de sets snel en eenvoudig om met slechts 1 schroef. Ook kan het systeem in zijn geheel in de vaatwasser, wat u veel tijd bespaart bij het schoonmaken van de machine. Het compacte systeem is bovendien voorzien van een speciale coating. Met deze gepatenteerde ASP-coating, waarmee iedere Zumex standaard is uitgerust, is de groei van bacteriën op het perswerk niet mogelijk.
Tot slot zorgt het speciaal ontwikkelde conical perssysteem voor de perfecte persing. Hierdoor heeft u gegarandeerd de maximale hoeveelheid vruchtensap met de best mogelijke smaak.

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze accessoire binnen uw onderneming?

Wij denken graag en uiteraard geheel vrijblijvend met u mee. Laat u overtuigen waarom deze uitbreiding u de ultieme versbeleving brengt binnen uw Retail- of horecaonderneming. Mét een uitstekend rendement voor u als ondernemer natuurlijk!